Volg hier onze laatste Mode update.

street one shop bij veja fashionfactory merksplas Pin it

Ontdek nu onze Street One shop.

Vanaf heden kan u in onze winkel terecht in onze Street One shop. Hier kan u de typische Street One sfeer terug vinden. Een shop biedt natuurlijk ook een ruime keuze van het merk. Wekelijks zijn er nieuwe items die worden toegevoegd.  

Pin it

When two becomes one

armani exchange fashion factory ss 19 Pin it

Armani Exchange

Armani Exchange bij Fashion Factory te Merksplas. Ontdek ons aanbod voor heren en dames van Armani Exchange. Armani Exchange is het jeugdige label dat Giorgio Armani in 1991 creƫerde om de erfenis van het merk Armani te vangen door de lens van zij...

opendeur fashion factory merksplas 15% korting Pin it

Opendeurdagen van 1 tot 5 mei.

Opendeurdagen met 15% korting op onze collectie kleding en schoenen van 1 tot en met 5 Mei. Zondag heel de dag open. Kom een keer langs en ontdek onze top collectie van de grote merken.

Fashion Factory open op zondag heel de dag Pin it

Iedere zondag open van 10.00 tot 17.00 uur.

Vanaf heden zijn wij elke zondag open van 10.00 tot 17.00 uur. Zo kan u genieten van extra lang shopping plezier.

fashion days 5-6-7 april 2019 Pin it

5-6-7 april fashion days

5-6-7 april fashion days bij fashion factory. Geniet van 15 % korting tijdens deze dagen op onze collectie voor dames en heren kleding en schoenen. Zondag zijn wij open tot 17.00 uur

Pin it

1 jeans kopen, 2de aan halve prijs.

Op zaterdag 30 en zondag 31 maart kan u van onze jeans actie genieten “1 jeans kopen, 2 de aan halve prijs” en dit op onze collectie jeans voor dames en heren. Op zondag zijn wij de hele dag open tot 17.00 uur.

lyle&scott nu 15 % korting Pin it

15 % korting op onze collectie van Lyle & Scott.

Dit weekend 15 % korting op onze collectie van Lyle & scott. Zondag 24 maart heel de dag open. Geldig op 23 en 24 maart.

Pin it

15 % korting op onze dameskleedjes

De lente is in het land en daarom geven wij u 15 % korting bij aankoop van een dames kleedje. Actie is enkel geldig op 23 en 24 maart. Zondag heel de dag open.

opendeur dagen 9 en 10 maart Pin it

Opendeur 9 en 10 maart

Zaterdag 9 en zondag 10 maart opendeur dagen. Geniet van 15% korting op onze voorjaarscollectie voor dames en heren tijdens ons opendeur weekend. Grote merken met extra voordeel. Zondag 10 maart zijn wij extra lang open tot 17.00 uur.  

Mode nieuws | Inspiratie | actie's | kledingwinkel | Merksplas